Διεθνείς εγκιβωτισμός CNBM & εταιρία υλικών σκαλωσιάς
Υπηρεσία εγκιβωτισμού Omnibearing

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντα

Κατασκευασμένο σύστημα εγκιβωτισμού

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα CNBM international corporation Πιστοποιήσεις
Κίνα CNBM international corporation Πιστοποιήσεις
Το πλήρωμά μου μπορεί να εργαστεί πολύ γρήγορα με το σύστημα εγκιβωτισμού πλαισίων χάλυβα, επειδή έχει λίγα διαφορετικά συστατικά.

—— Wisnu Prastomo

ήμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την κατασκευή και ανέξοδα και μέσα στο δεδομένο χρονικό πρόγραμμα.

—— Steffen Heidenreich

Τα συστήματα εγκιβωτισμού CNBM έχουν ανοίξει τις νέες δυνατότητες για μας.

—— Aitor Pablo Gorran

Με τα επιλεγμένα συστήματα CNBM, οι λειτουργούσες ακολουθίες επιταχύνθηκαν ταυτόχρονα διατηρώντας τις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας.

—— Matthias Raab

Ο εγκιβωτισμός είναι εύκολο να καθαριστεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ ελαστικά για τις στήλες και τα θεμέλια τοίχων.

—— Karl Stacheter

Ο εγκιβωτισμός CNBM είναι το καλύτερο σύστημα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής για τη διαμόρφωση των πλακών. Τα στοιχεία είναι πολύ ελαφριά και το γρήγορο σύστημα.

—— Jean Luc Lignon

Μια μεγάλη επιλογή του διαθέσιμων εξοπλισμού και των συστημάτων από CNBM μας πρόσφερε μια ανταγωνιστικότητα σε αυτήν την καυτή αγορά.

—— Adam Arenivas

CNBM παρείχε σε μας τις βέλτιστες λύσεις για όλες τις προβληματικές περιοχές και τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ ελαστικά

—— Jordi Μάρι

Έναντι του συμβατικού εγκιβωτισμού επιτροπής, χρειάζομαι μόνο το μισό χρονικό διάστημα για να κλείσω με παντζούρια τη χρησιμοποιώντας κατοικία CNBM. Αυτό είναι ένα φανταστικό σύστημα εγκιβωτισμού.

—— Heinz Gass

Δεδομένου ότι ένας αξιόπιστος, συνεργάτης διοικητικών μεριμνών που εργαστήκαμε μαζί με CNBM.We ήταν σε θέση να ολοκληρώσει την κατασκευή και οι δύο ανέξοδα

—— Mauricio Mesias Jaime

Τα συστήματα CNBM έχουν ανοίξει τις νέες δυνατότητες γιατί usI'm βέβαιο αυτοί θα εξασφαλίσει ότι επιτυγχάνουμε το στόχο μας ofcomplete και την ενσωματωμένη λύση εγκιβωτισμού

—— Μικρούλης μεταλλικός θόρυβος καταφυγίων του Edwin

Ο υψηλός βαθμός του συστήματος της προσαρμοστικότητας επέτρεψε σε μας για να δημιουργήσει και τα στηρίγματα και τον εγκιβωτισμό πλακών σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα παρά την περίπλοκη γεωμετρία οικοδόμησης

—— Oronzo Rampino

Ο εγκιβωτισμός CNBM ήταν και θα είναι πάντα καλύτερος-εσείς μπορεί να πει τι θέλετε. Καθένας που ξέρει τίποτα για την κατασκευή ξέρει αυτής.

—— Franz Xaver

Το CNBM ΕΠΆΝΩ στα υλικά σκαλωσιάς που προσαρμόζονται τέλεια στην κεκλιμένη μορφή του τοίχου. Αυτό σήμανε ότι η ασφαλής και γρήγορη συνέλευση προσόψεων ήταν δυνατή σε κάθε σημείο.

—— Martin Vachal

Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα CNBM λόγω του πολύ σφιχτού προγράμματος κατασκευής. Για την κατασκευή αυτών των πατωμάτων, το CNBM είναι απλά φανταστικό.

—— Jean-Marie Dolo

Με τα πρότυπα που παρέχηκαν από CNBM, αυτό δεν ήταν κανένα πρόβλημα. Ο εγκιβωτισμός CNBM fittde τέλεια και θα μπορούσε να τεθεί μαζί χωρίς οποιαδήποτε προσπάθεια.

—— Rainer Knodler

Ο εξαιρετικά ικανός και λεπτομερής εγκιβωτισμός CNBM είχε μια αποφασιστική συμβολή στην αποτελεσματικές ολοκλήρωση και την επιτυχία αυτού του κατασκευαστικού προγράμματος.

—— Josef Eich

Μέσω της χρήσης των συστημάτων CNBM, η περιοχή μας είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα της αποδοτικότητας και της ασφάλειας.

—— Luis Redondo

Ευθύς εξαρχής, η συνεργασία με CNBM και η υπηρεσία που δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

—— Torre Espacio

Το Formworking θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά με CNBM και, ιδίως, χωρίς τη χρήση ενός γερανού.

—— Ji-νέο πάρκο

Ήδη στη φάση προετοιμασιών, CNBM είχε παράσχει σε μας την καλύτερη έννοια εγκιβωτισμού.

—— Rini bartens

Ήμουν ήδη ικανός να χρησιμοποιήσω τα συστήματα CNBM με μεγάλη επιτυχία για τα προηγούμενα προγράμματα πολυόροφων κτιρίων μου.

—— Rodney O'Neill

Ο εγκιβωτισμός είναι το ασφαλέστερο και αποδοτικότερο επιτραπέζιο σύστημα πλακών. Λόγω της ανυψωτικής μεταφοράς, κανένας εργαζόμενος δεν είναι needde στο oush ο πίνακας στην άκρη πλακών.

—— Louie Tenaglia

Η εμπειρία που είχαμε τη χρησιμοποίηση των αποδεδειγμένων συστημάτων CNBM στα προγράμματα ήταν επίσης ένας αποφασιστικός παράγοντας για να ανανεώσει το ομο-ciperation μας για τη σύμβαση φραγμάτων Naga Hammadi.

—— Ανδρέας Poller

Η υψηλή τοποθετημένη απαιτήσεις ομαλότητα επιφάνειας του OM ήταν σε θέση να συναντηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

—— Rico Schaarschmidt

Η έννοια CNBM είναι technecally πολύ υγιής και επέτρεψε σε μας για να κερδίσει χρόνο και να απασχοληθεί σε extremety.

—— Φλορίνι Udrescu

Κατασκευασμένο σύστημα εγκιβωτισμού

(6)
Κίνα Διευθετήσιμη πλατφόρμα εργασίας/συγκεκριμένα συστήματα εγκιβωτισμού, λειτουργούσα πλατφόρμα εργοστάσιο

Διευθετήσιμη πλατφόρμα εργασίας/συγκεκριμένα συστήματα εγκιβωτισμού, λειτουργούσα πλατφόρμα
Επικοινωνία

πλατφόρμα εργασίας αργιλίου φορητή πλατφόρμα εργασίας βιομηχανική πλατφόρμα εργασίας Διευθετήσιμη πλατφόρμα εργασίας/συγκεκριμένα συστήματα εγκιβωτισμού, λειτουργούσα πλατφόρμα Περιγραφή: Συνοπτική εισαγωγή   Σ... Διαβάστε περισσότερα Καλύτερη τιμή
2016-08-05 09:50:05
Κίνα Τακτοποιημένο, ασφαλές ικρίωμα προστασίας/κατασκευασμένο σύστημα CP-50 εγκιβωτισμού εργοστάσιο

Τακτοποιημένο, ασφαλές ικρίωμα προστασίας/κατασκευασμένο σύστημα CP-50 εγκιβωτισμού
Επικοινωνία

πλατφόρμα εργασίας αργιλίου φορητή πλατφόρμα εργασίας βιομηχανική πλατφόρμα εργασίας Τακτοποιημένα, ασφαλή ικρίωμα προστασίας/ικριώματα CP-50 κατασκευής σύστημα Περιγραφή: 1. Συνοπτική εισαγωγή Ένα είδος συστήμ... Διαβάστε περισσότερα Καλύτερη τιμή
2016-02-29 14:28:16
Κίνα Διευθετήσιμο κατασκευασμένο σύστημα εγκιβωτισμού με τον άξονα ISO9001 σκαλοπατιών - 2008 εργοστάσιο

Διευθετήσιμο κατασκευασμένο σύστημα εγκιβωτισμού με τον άξονα ISO9001 σκαλοπατιών - 2008
Επικοινωνία

πλατφόρμα εργασίας αργιλίου φορητή πλατφόρμα εργασίας βιομηχανική πλατφόρμα εργασίας Διευθετήσιμο σύστημα πλατφορμών εγκιβωτισμού με τον άξονα ISO9001 σκαλοπατιών - 2008 Περιγραφή: Συνοπτική εισαγωγή   Σαν λειτ... Διαβάστε περισσότερα Καλύτερη τιμή
2016-02-29 14:27:58
Κίνα Αυτόματος - αναρριμένος στο ικρίωμα προστασίας/το κατασκευασμένο σύστημα CP-50 εγκιβωτισμού εργοστάσιο

Αυτόματος - αναρριμένος στο ικρίωμα προστασίας/το κατασκευασμένο σύστημα CP-50 εγκιβωτισμού
Επικοινωνία

πλατφόρμα εργασίας αργιλίου φορητή πλατφόρμα εργασίας βιομηχανική πλατφόρμα εργασίας Αυτόματος - αναρριμένος στα ικριώματα CP-50 ικριωμάτων/κατασκευής προστασίας σύστημα Περιγραφή: Συνοπτική εισαγωγή Ένα είδος ... Διαβάστε περισσότερα Καλύτερη τιμή
2016-02-29 14:26:25
Κίνα Διευθετήσιμη πλατφόρμα άξονων/κατασκευασμένο σύστημα ISO9001 εγκιβωτισμού - 2008 εργοστάσιο

Διευθετήσιμη πλατφόρμα άξονων/κατασκευασμένο σύστημα ISO9001 εγκιβωτισμού - 2008
Επικοινωνία

Κατασκευασμένο σύστημα εγκιβωτισμού πλατφόρμα εργασίας αργιλίου φορητή πλατφόρμα εργασίας βιομηχανική πλατφόρμα εργασίας Διευθετήσιμο σύστημα ISO9001 πλατφορμών άξονων/πλατφορμών εγκιβωτισμού - 2008 Περιγραφή: ... Διαβάστε περισσότερα Καλύτερη τιμή
2016-02-29 14:25:49
Κίνα CP190 κατασκευασμένο υποστήριγμα σύστημα εγκιβωτισμού για τον κάθετο τοίχο, σχηματισμένος τόξο τοίχος εργοστάσιο

CP190 κατασκευασμένο υποστήριγμα σύστημα εγκιβωτισμού για τον κάθετο τοίχο, σχηματισμένος τόξο τοίχος
Επικοινωνία

πλατφόρμα εργασίας αργιλίου φορητή πλατφόρμα εργασίας βιομηχανική πλατφόρμα εργασίας CP190 σύστημα πλατφορμών εγκιβωτισμού υποστηριγμάτων για τον κάθετο τοίχο, σχηματισμένος τόξο τοίχος Περιγραφή: 1. Συνοπτική ... Διαβάστε περισσότερα Καλύτερη τιμή
2016-02-29 14:17:25
Page 1 of 1