Διεθνείς εγκιβωτισμός CNBM & εταιρία υλικών σκαλωσιάς
Υπηρεσία εγκιβωτισμού Omnibearing

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

CNBM international corporation

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα CNBM international corporation Πιστοποιήσεις
Κίνα CNBM international corporation Πιστοποιήσεις
Το πλήρωμά μου μπορεί να εργαστεί πολύ γρήγορα με το σύστημα εγκιβωτισμού πλαισίων χάλυβα, επειδή έχει λίγα διαφορετικά συστατικά.

—— Wisnu Prastomo

ήμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την κατασκευή και ανέξοδα και μέσα στο δεδομένο χρονικό πρόγραμμα.

—— Steffen Heidenreich

Τα συστήματα εγκιβωτισμού CNBM έχουν ανοίξει τις νέες δυνατότητες για μας.

—— Aitor Pablo Gorran

Με τα επιλεγμένα συστήματα CNBM, οι λειτουργούσες ακολουθίες επιταχύνθηκαν ταυτόχρονα διατηρώντας τις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας.

—— Matthias Raab

Ο εγκιβωτισμός είναι εύκολο να καθαριστεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ ελαστικά για τις στήλες και τα θεμέλια τοίχων.

—— Karl Stacheter

Ο εγκιβωτισμός CNBM είναι το καλύτερο σύστημα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής για τη διαμόρφωση των πλακών. Τα στοιχεία είναι πολύ ελαφριά και το γρήγορο σύστημα.

—— Jean Luc Lignon

Μια μεγάλη επιλογή του διαθέσιμων εξοπλισμού και των συστημάτων από CNBM μας πρόσφερε μια ανταγωνιστικότητα σε αυτήν την καυτή αγορά.

—— Adam Arenivas

CNBM παρείχε σε μας τις βέλτιστες λύσεις για όλες τις προβληματικές περιοχές και τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ ελαστικά

—— Jordi Μάρι

Έναντι του συμβατικού εγκιβωτισμού επιτροπής, χρειάζομαι μόνο το μισό χρονικό διάστημα για να κλείσω με παντζούρια τη χρησιμοποιώντας κατοικία CNBM. Αυτό είναι ένα φανταστικό σύστημα εγκιβωτισμού.

—— Heinz Gass

Δεδομένου ότι ένας αξιόπιστος, συνεργάτης διοικητικών μεριμνών που εργαστήκαμε μαζί με CNBM.We ήταν σε θέση να ολοκληρώσει την κατασκευή και οι δύο ανέξοδα

—— Mauricio Mesias Jaime

Τα συστήματα CNBM έχουν ανοίξει τις νέες δυνατότητες γιατί usI'm βέβαιο αυτοί θα εξασφαλίσει ότι επιτυγχάνουμε το στόχο μας ofcomplete και την ενσωματωμένη λύση εγκιβωτισμού

—— Μικρούλης μεταλλικός θόρυβος καταφυγίων του Edwin

Ο υψηλός βαθμός του συστήματος της προσαρμοστικότητας επέτρεψε σε μας για να δημιουργήσει και τα στηρίγματα και τον εγκιβωτισμό πλακών σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα παρά την περίπλοκη γεωμετρία οικοδόμησης

—— Oronzo Rampino

Ο εγκιβωτισμός CNBM ήταν και θα είναι πάντα καλύτερος-εσείς μπορεί να πει τι θέλετε. Καθένας που ξέρει τίποτα για την κατασκευή ξέρει αυτής.

—— Franz Xaver

Το CNBM ΕΠΆΝΩ στα υλικά σκαλωσιάς που προσαρμόζονται τέλεια στην κεκλιμένη μορφή του τοίχου. Αυτό σήμανε ότι η ασφαλής και γρήγορη συνέλευση προσόψεων ήταν δυνατή σε κάθε σημείο.

—— Martin Vachal

Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα CNBM λόγω του πολύ σφιχτού προγράμματος κατασκευής. Για την κατασκευή αυτών των πατωμάτων, το CNBM είναι απλά φανταστικό.

—— Jean-Marie Dolo

Με τα πρότυπα που παρέχηκαν από CNBM, αυτό δεν ήταν κανένα πρόβλημα. Ο εγκιβωτισμός CNBM fittde τέλεια και θα μπορούσε να τεθεί μαζί χωρίς οποιαδήποτε προσπάθεια.

—— Rainer Knodler

Ο εξαιρετικά ικανός και λεπτομερής εγκιβωτισμός CNBM είχε μια αποφασιστική συμβολή στην αποτελεσματικές ολοκλήρωση και την επιτυχία αυτού του κατασκευαστικού προγράμματος.

—— Josef Eich

Μέσω της χρήσης των συστημάτων CNBM, η περιοχή μας είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα της αποδοτικότητας και της ασφάλειας.

—— Luis Redondo

Ευθύς εξαρχής, η συνεργασία με CNBM και η υπηρεσία που δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

—— Torre Espacio

Το Formworking θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά με CNBM και, ιδίως, χωρίς τη χρήση ενός γερανού.

—— Ji-νέο πάρκο

Ήδη στη φάση προετοιμασιών, CNBM είχε παράσχει σε μας την καλύτερη έννοια εγκιβωτισμού.

—— Rini bartens

Ήμουν ήδη ικανός να χρησιμοποιήσω τα συστήματα CNBM με μεγάλη επιτυχία για τα προηγούμενα προγράμματα πολυόροφων κτιρίων μου.

—— Rodney O'Neill

Ο εγκιβωτισμός είναι το ασφαλέστερο και αποδοτικότερο επιτραπέζιο σύστημα πλακών. Λόγω της ανυψωτικής μεταφοράς, κανένας εργαζόμενος δεν είναι needde στο oush ο πίνακας στην άκρη πλακών.

—— Louie Tenaglia

Η εμπειρία που είχαμε τη χρησιμοποίηση των αποδεδειγμένων συστημάτων CNBM στα προγράμματα ήταν επίσης ένας αποφασιστικός παράγοντας για να ανανεώσει το ομο-ciperation μας για τη σύμβαση φραγμάτων Naga Hammadi.

—— Ανδρέας Poller

Η υψηλή τοποθετημένη απαιτήσεις ομαλότητα επιφάνειας του OM ήταν σε θέση να συναντηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

—— Rico Schaarschmidt

Η έννοια CNBM είναι technecally πολύ υγιής και επέτρεψε σε μας για να κερδίσει χρόνο και να απασχοληθεί σε extremety.

—— Φλορίνι Udrescu

CNBM international corporation

1 2 3 4 5 6 7
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6
Περίπου ομάδα CNBM.
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CMAX
Αριθμός Υπαλλήλων : 600~900
Ετήσιες πωλήσεις : 100Million-150 Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 90% - 100%


Η εθνική εταιρία οικοδομικών υλικών της Κίνας (ομάδα) (CNBM), που καθιερώνεται το 1984, είναι τώρα μια από τη μεγαλύτερη κρατική εταιρία ομάδας στην Κίνα, που εξετάζει τα οικοδομικά υλικά & το βιομηχανικό εξοπλισμό. Μέχρι το έτος 2011, το συνολικό προτέρημα της ομάδας CNBM είναι 30 δισεκατομμύριο Δολ ΗΠΑ και το συνολικό προσωπικό είναι περισσότερο από 130.000.

Η διεθνής εταιρία CNBM, ειδικεύεται στο σχεδιασμό & την κατασκευή των διάφορων ειδών
συστήματα μηχανημάτων & εγκιβωτισμού κατασκευής, συμπεριλαμβανομένου του γερανού πύργων, του ανελκυστήρα οικοδόμησης, του εγκιβωτισμού ξυλεία-ακτίνων H20, του εγκιβωτισμού αργιλίου, του χάλυβα (αργίλιο) - εγκιβωτισμός κ.λπ. πλαισίων. Όλοι οι εξοπλισμοί & τα συστήματα εγκιβωτισμού που παράγονται από CNBM είναι υποχωρητικοί με τα εθνικά ποιοτικά πρότυπα επιπέδων, και κερδίζουν τη μεγάλη φήμη για την ανεκτή απόδοσή τους στις παγκόσμιες αγορές.

Ο διεθνείς εγκιβωτισμός CNBM & η εταιρία υλικών σκαλωσιάς καθιερώνονται το 2004, δεδομένου ότι μια υπο- επαγγελματική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής εγκιβωτισμού, αυτό αφιερώνεται για να κάνει τη omnibearing υπηρεσία εγκιβωτισμού για το τελωνείο, συμπεριλαμβανομένης της ερευνητικής ανάπτυξης, το σχέδιο, κατασκευή, ισχύουν και υπηρεσίες μεταπωλήσεων. Η παραγωγή μπορεί να επιτύχει τη διαφορετική απαίτηση τεχνολογίας. Η άριστη ποιότητα είναι η διοικητική πολιτική, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα παραγωγής που η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με τους αριστοκρατικούς φυσικούς και χημικούς εξοπλισμούς δοκιμής όπως η μαγνητική μηχανή επιθεώρησης μορίων, καθολική μηχανή υλικής δοκιμής, φασματόμετρο, μηχανή επιθεώρησης ακτίνας X. Έχουμε επίσης την κατεργασία του εξοπλισμού με τη υψηλή ακρίβεια όπως το εργαλείο ελέγχου αριθμού και CNC. Έχουμε τη διεθνή έγκριση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001.


 Το χυτήριο είναι 200 χιλιόμετρα μακριά από το κεντρικό γραφείο του Πεκίνου CNBM και διαρκεί μόνο δύο ώρες στην κίνηση στην επιχείρησή μας και είναι πολύ κατάλληλο για τους πελάτες να έρθουν εδώ να κάνουν επιχειρήσεις. Έχουμε την καλή θέση, υψηλός εξοπλισμός κατηγορίας, μέρη της διοικητικής εμπειρίας και της προηγμένης διοικητικής πολιτικής. Όλοι αυτοί είναι οι βασικοί για να επιτύχουν το αντικείμενό μας «ενός εργοστασίου αιώνα». Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους φίλους και από το σπίτι και στο εξωτερικό για να συνεργαστούμε με μας για το αμοιβαίο λαμπρό μέλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας
CNBM international corporation

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Only

Τηλ.:: 0086-10-57512543

Φαξ: 86-10-57512626

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς