Διεθνείς εγκιβωτισμός CNBM & εταιρία υλικών σκαλωσιάς
Υπηρεσία εγκιβωτισμού Omnibearing

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜόνος εγκιβωτισμός αναρρίχησης

Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα CNBM international corporation Πιστοποιήσεις
Κίνα CNBM international corporation Πιστοποιήσεις
Το πλήρωμά μου μπορεί να εργαστεί πολύ γρήγορα με το σύστημα εγκιβωτισμού πλαισίων χάλυβα, επειδή έχει λίγα διαφορετικά συστατικά.

—— Wisnu Prastomo

ήμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την κατασκευή και ανέξοδα και μέσα στο δεδομένο χρονικό πρόγραμμα.

—— Steffen Heidenreich

Τα συστήματα εγκιβωτισμού CNBM έχουν ανοίξει τις νέες δυνατότητες για μας.

—— Aitor Pablo Gorran

Με τα επιλεγμένα συστήματα CNBM, οι λειτουργούσες ακολουθίες επιταχύνθηκαν ταυτόχρονα διατηρώντας τις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας.

—— Matthias Raab

Ο εγκιβωτισμός είναι εύκολο να καθαριστεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ ελαστικά για τις στήλες και τα θεμέλια τοίχων.

—— Karl Stacheter

Ο εγκιβωτισμός CNBM είναι το καλύτερο σύστημα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής για τη διαμόρφωση των πλακών. Τα στοιχεία είναι πολύ ελαφριά και το γρήγορο σύστημα.

—— Jean Luc Lignon

Μια μεγάλη επιλογή του διαθέσιμων εξοπλισμού και των συστημάτων από CNBM μας πρόσφερε μια ανταγωνιστικότητα σε αυτήν την καυτή αγορά.

—— Adam Arenivas

CNBM παρείχε σε μας τις βέλτιστες λύσεις για όλες τις προβληματικές περιοχές και τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ ελαστικά

—— Jordi Μάρι

Έναντι του συμβατικού εγκιβωτισμού επιτροπής, χρειάζομαι μόνο το μισό χρονικό διάστημα για να κλείσω με παντζούρια τη χρησιμοποιώντας κατοικία CNBM. Αυτό είναι ένα φανταστικό σύστημα εγκιβωτισμού.

—— Heinz Gass

Δεδομένου ότι ένας αξιόπιστος, συνεργάτης διοικητικών μεριμνών που εργαστήκαμε μαζί με CNBM.We ήταν σε θέση να ολοκληρώσει την κατασκευή και οι δύο ανέξοδα

—— Mauricio Mesias Jaime

Τα συστήματα CNBM έχουν ανοίξει τις νέες δυνατότητες γιατί usI'm βέβαιο αυτοί θα εξασφαλίσει ότι επιτυγχάνουμε το στόχο μας ofcomplete και την ενσωματωμένη λύση εγκιβωτισμού

—— Μικρούλης μεταλλικός θόρυβος καταφυγίων του Edwin

Ο υψηλός βαθμός του συστήματος της προσαρμοστικότητας επέτρεψε σε μας για να δημιουργήσει και τα στηρίγματα και τον εγκιβωτισμό πλακών σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα παρά την περίπλοκη γεωμετρία οικοδόμησης

—— Oronzo Rampino

Ο εγκιβωτισμός CNBM ήταν και θα είναι πάντα καλύτερος-εσείς μπορεί να πει τι θέλετε. Καθένας που ξέρει τίποτα για την κατασκευή ξέρει αυτής.

—— Franz Xaver

Το CNBM ΕΠΆΝΩ στα υλικά σκαλωσιάς που προσαρμόζονται τέλεια στην κεκλιμένη μορφή του τοίχου. Αυτό σήμανε ότι η ασφαλής και γρήγορη συνέλευση προσόψεων ήταν δυνατή σε κάθε σημείο.

—— Martin Vachal

Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα CNBM λόγω του πολύ σφιχτού προγράμματος κατασκευής. Για την κατασκευή αυτών των πατωμάτων, το CNBM είναι απλά φανταστικό.

—— Jean-Marie Dolo

Με τα πρότυπα που παρέχηκαν από CNBM, αυτό δεν ήταν κανένα πρόβλημα. Ο εγκιβωτισμός CNBM fittde τέλεια και θα μπορούσε να τεθεί μαζί χωρίς οποιαδήποτε προσπάθεια.

—— Rainer Knodler

Ο εξαιρετικά ικανός και λεπτομερής εγκιβωτισμός CNBM είχε μια αποφασιστική συμβολή στην αποτελεσματικές ολοκλήρωση και την επιτυχία αυτού του κατασκευαστικού προγράμματος.

—— Josef Eich

Μέσω της χρήσης των συστημάτων CNBM, η περιοχή μας είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα της αποδοτικότητας και της ασφάλειας.

—— Luis Redondo

Ευθύς εξαρχής, η συνεργασία με CNBM και η υπηρεσία που δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

—— Torre Espacio

Το Formworking θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά με CNBM και, ιδίως, χωρίς τη χρήση ενός γερανού.

—— Ji-νέο πάρκο

Ήδη στη φάση προετοιμασιών, CNBM είχε παράσχει σε μας την καλύτερη έννοια εγκιβωτισμού.

—— Rini bartens

Ήμουν ήδη ικανός να χρησιμοποιήσω τα συστήματα CNBM με μεγάλη επιτυχία για τα προηγούμενα προγράμματα πολυόροφων κτιρίων μου.

—— Rodney O'Neill

Ο εγκιβωτισμός είναι το ασφαλέστερο και αποδοτικότερο επιτραπέζιο σύστημα πλακών. Λόγω της ανυψωτικής μεταφοράς, κανένας εργαζόμενος δεν είναι needde στο oush ο πίνακας στην άκρη πλακών.

—— Louie Tenaglia

Η εμπειρία που είχαμε τη χρησιμοποίηση των αποδεδειγμένων συστημάτων CNBM στα προγράμματα ήταν επίσης ένας αποφασιστικός παράγοντας για να ανανεώσει το ομο-ciperation μας για τη σύμβαση φραγμάτων Naga Hammadi.

—— Ανδρέας Poller

Η υψηλή τοποθετημένη απαιτήσεις ομαλότητα επιφάνειας του OM ήταν σε θέση να συναντηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

—— Rico Schaarschmidt

Η έννοια CNBM είναι technecally πολύ υγιής και επέτρεψε σε μας για να κερδίσει χρόνο και να απασχοληθεί σε extremety.

—— Φλορίνι Udrescu

Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν

large.img.alt
small.img.alt

Μεγάλες Εικόνας :  Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Πεκίνο, Κίνα
Μάρκα: CMAX
Πιστοποίηση: ISO9001-2008
Αριθμό μοντέλου: ACS50
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Ένα εμπορευματοκιβώτιο 20 ft
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένη συσσώρευση, συνέλευση στην περιοχή σύμφωνα με το σχέδιο συνελεύσεων.
Χρόνος παράδοσης: μετά από την κατάθεση 15-20 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T L/C (μεταφορά τραπεζών)
Δυνατότητα προσφοράς: 100 σύνολα/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

Μόνος εγκιβωτισμός αναρρίχησης

,

αναρρίχηση του συστήματος εγκιβωτισμού


μόνος εγκιβωτισμός αναρρίχησης

doka που αναρριχείται στο υποστήριγμα

αναρρίχηση του συστήματος εγκιβωτισμού


Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν

Περιγραφή:

Η αυτόματος-αναρρίχηση του συστήματος ACS50 αποτελείται από το σύστημα εγκιβωτισμού, σύστημα υποστηριγμάτων, υδραυλικό σύστημα, σύστημα αγκύρων. Εγγυάται την απλή διαδικασία της συνέλευσης και της αναρρίχησης χωρίς οποιαδήποτε ανυψωτική μηχανή, έτσι είναι η καλύτερη επιλογή για το υψηλές κτήριο και τις γέφυρες ανόδου. 


Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν 0Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1. Τέλειο σύστημα αγκύρων με την υψηλή ικανότητα ρουλεμάν φορτίων.

Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν 1


Σαν εικόνα που παρουσιάζεται, το σύστημα αγκύρων αποτελείται από πέντε μέρη. Το ρουλεμάν φορτίων αρχικά θα μεταφερθεί στο εκτατό μπουλόνι ①, κατόπιν να μεταφερθεί στην αναρρίχηση του κώνου ③, εκτατός δεσμός ④ και το πιάτο ⑤ αγκύρων, που σημαίνει τη συγκεκριμένη δομή θα είναι το τελικό σημείο δύναμης. Επομένως, ολόκληρη η μονάδα συστημάτων ACS είναι πολύ ασφαλής και σταθερή.

 

2. Γερανός-ανεξάρτητος


Η διαμόρφωση γερανός-ανεξάρτητων, το χτύπημα και η αναρρίχηση επιταχύνουν τις διαδικασίες εργασίας στο εργοτάξιο οικοδομής και τις καθιστούν επίσης ανεξάρτητες η μια από την άλλη. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματισμένες ακολουθίες μπορούν να διατηρηθούν μαζί με την εγγύηση των υψηλών επιπέδων παραγωγικότητας. Ο γερανός μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί για άλλους στόχους.

3. Υψηλή ικανότητα ρουλεμάν και χρηματοκιβώτιο


Οι σταθερές λειτουργώντας πλατφόρμες είναι σε θέση να φέρουν τα μεγάλα φορτία, π.χ. η αποθήκευση της ενίσχυσης του χάλυβα για το επόμενο τμήμα αναρρίχησης. Οι γενναιόδωρα-ταξινομημένες λειτουργώντας πλατφόρμες, καλά σκέψη-έξω σχεδιάζουν για να χειριστούν πολύ τα φορτία ισχυρού ανέμου και η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λειτουργία ελέγχου του μηχανισμού αναρρίχησης είναι μερικές από τις ειδικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται μέσα στην περιεκτική έννοια ασφάλειας.

4. Οι πλατφόρμες ρύθμισαν για να ταιριάξουν τη γωνία της κλίσης


Οι οριζόντιες περιοχές εργασίας που δημιουργούνται έτσι παρέχουν τους ασφαλείς και άνετους όρους για την εργασία ενίσχυσης, που κλείνει με παντζούρια και που χτυπά, που και που τελειώνει.


5. Σημαντική οικονομική αποδοτικότητα


Το σύστημα ACF που αναρριχείται χωρίς οποιαδήποτε ανυψωτική μηχανή και αυτό εγγυάται την απλή διαδικασία λειτουργίας. Η εξοικονομητική χρόνου, αποταμίευση εργασίας, αποταμίευση περιοχών, τόσο η οικονομική κατασκευή επιτυγχάνεται εύκολα.

 

Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν 2


Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν 3

Οικονομικώς αποδοτικό σύστημα ACS50 εγκιβωτισμού αυτόματος-αναρρίχησης με το διευθετήσιμο ζευκτόν 4

Στοιχεία επικοινωνίας
CNBM international corporation

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Only

Τηλ.:: 0086-10-57512543

Φαξ: 86-10-57512626

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς